Супи

Супи
1.Пилешка супа 300гр. 3.20лв.
2.Шкембе чорба 300гр. 3.20лв.
3.Таратор 300гр. 2.80лв.
4.Картофена крем супа 300гр. 3.00лв.
5.Телешко варено 400гр. 3.60лв.
6.Спаначена крем супа 300гр.
3.00лв.